Detox

Een paar jaar geleden werd ik benaderd door 2 Voedingsdeskundige(n) dames; Marian de Boer van Natuurvoedingstherapie en Marjon Willems van Natuuropjebord om hun Detox reis te begeleiden met Do-In Yoga sessies en Shiatsu behandelingen.  Er is een prachtige locatie in Groet waar dit meerdere keren per jaar georganiseerd wordt en ook in het mooie zuidelijke Italië kun je deelnemen aan het Detox-Yoga Retreat programma. Detoxen door middel van puur eten, professionele begeleiding, natuurwandelingen, Do-In Yoga en Shiatsu en nog veel meer! Als je interesse hebt kun je contact opnemen met mij of een kijkje nemen op de pagina van beide dames: Waarom detoxen?

De 2 reizen naar Italië in de zomer van 2018 waren volgeboekt en een groot succes. Dit jaar zijn er wederom op 2 reizen gepland in juni. De Detox-Yoga Retreat in Italië staat voor mij gepland van 22 t/m 28 juni 2019.

In Groet staat de het Lazy-Detox weekend gepland van 5 t/m 8 april 2019. hier zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar, dus als je interesse hebt neem dan gauw contact met een van ons op.

Detox jij mee?