Kristallen

Naast Shiatsu gaat mijn liefde ook uit naar kristallen. Diverse energetische opleidingen en workshops heb ik gevolgd om mijn intuïtie te vergroten. Kristallen, Sjamanisme, Tarot, Intuïtief tekenen; het zijn allemaal wegen om het inzicht te vergroten van de processen die zich zichtbaar en ook onzichtbaar afspelen.

De kracht van de vele kristallen die onze aarde rijk is, is prachtig inzetbaar als natuurlijke ondersteuning voor heling en welbevinden. In een energetische behandeling kun je de weldaad van de kristallen ervaren. Afgestemd op jouw proces zullen de juiste kristallen zich aandienen en mag je ervaren wat ze aan heling voor je kunnen betekenen.

In mijn praktijk heb ik diverse kristallen waar je de werking van kunt ervaren. Tijdens een energetische behandeling maak ik naast de kristallen en massagetechnieken, vaak gebruik van de Sjamanendrum. De Sjamanendrum kan middels haar trilling bijdragen in het proces van loslaten en heling. Iedere behandeling zal uniek zijn.

Energetische behandeling
50 minuten                                                                                                                       € 65,-