Do-In Yoga


Schrijf je hier in voor de  Nieuwsbrief van Inner-Qi 

      

“Een ontspannen en krachtig lichaam is de basis voor een gezonde en heldere geest”

Wekelijkse les
Donderdag 16 november om 10:30 uur is de eerste Do-In yoga les in de Spiegelzaal in de Blinkerd, Heereweg 150 in Schoorl.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De les is van 10:30 uur tot 11:30 uur
Matjes en kussentjes zijn aanwezig. Het is fijn om zelf wat warms voor de eindmeditatie mee te nemen, bv. een dekentje. Je eigen mat kun je uiteraard ook meenemen.
In de schoolvakanties zijn de lessen in overleg.

Tarieven

Een 10 rittenkaart is € 135,-
De kaart is 3 maanden geldig. 

Een losse les is € 14,-

“In 100 dagen zijn onze cellen vernieuwd en dit is de periode om een verandering in je leven en een nieuwe gewoonte te verankeren.”

Heel fijn om mijn kennis naast Shiatsu ook via Do-In yoga met je te delen in een wekelijkse les, vooral omdat dit elkaar zo mooi aanvult. Tijdens de lessen zullen we aandacht besteden aan lichaamsoefeningen, meridiaanstrekkingen, ademwerk en meditatie.
In de lessen en meditaties verdiepen we ons o.a. in de meridianen, de 5 elementen en de organen.
Een les zal zo bestaan uit een actief (yang) deel en een deel ontspanning (yin) waarbij zowel lichaam als geest beide gevoed worden.

Privé sessies Do-In Yoga
Ik bied je de mogelijkheid om privé Do-In yoga te gaan beoefenen. In 3 privé sessies begeleid ik je in het aanleren van de Do-In yoga strekkingen aangevuld met persoonlijk advies welke strekking voor jou extra aandacht mag krijgen. Zijn er specifieke klachten, ben je aan het revalideren of vindt je het prettig om heel persoonlijk advies te krijgen dan gaan wij samen aan de slag.

In 3 sessies leggen we een goede basis om de Do-In yoga zelf thuis te kunnen blijven voortzetten (of deel te gaan nemen aan de lessen). Je zult zelf meer ontspanning gaan ervaren, meer in je lichaam zijn en minder in je hoofd. Jouw lichaam beter leren kennen, weten welke meridiaanstrekkingen bij jou persoonlijk passen en kunnen voelen wat jij nodig hebt om je balans te (her)vinden en te bewaren. Persoonlijke en aandachtige begeleiding voor jouw proces!
De privé sessies vinden plaats in de praktijkruimte in Schoorl.

Wat is nou Do-In Yoga? 
Vrij vertaald is het “stroming van energie (Qi)”. Do-In yoga is een weg naar meer energie en gezondheid voor iedereen: man en vrouw, ongeacht ervaring of souplesse.
Do-In is ontwikkeld om je balans te (her)vinden, het heeft een positief effect op de doorstroming van de levensenergie (Qi) in het hele lichaam en stimuleert zo jouw zelfgenezend vermogen. Bij Do-In zijn de lichaamsoefeningen aan de meridianen gekoppeld en zo wordt er een krachtige verbinding gelegd tussen beweging en de kennis vanuit de Oosterse Geneeswijzen.

Als jouw energie goed doorstroomt zul je je rustig, opgewekt, comfortabel en in balans voelen. Minder in je hoofd zijn en zelfbewuster in je kracht staan. Je leert naar je eigen lichaam te luisteren. Je leert om binnen de eigen ruimte van jouw lichaam te gaan bewegen. Het gaat niet om de prestatie, maar om het contact met jouw lichaam en levensenergie te maken. Het gaat om jou, vergelijken met een ander hoeft niet, jij gaat de uitdaging met jezelf aan!

De strekkingen zijn voor iedereen gedurende het hele jaar toepasbaar en zijn tevens een mooie aanvulling of ondersteuning tijdens de Shiatsu behandelingen.

no-mud-no-lotus-1do-in