Do-In Yoga

images-1 images

“Een ontspannen en krachtig lichaam is de basis voor een gezonde en heldere geest”

Privé sessies Do-In Yoga 

Ik bied je de mogelijkheid om privé  Do-In Yoga te gaan beoefenen. In 3 privé sessies begeleid ik je in het aanleren van de Do-In Yoga strekkingen aangevuld met persoonlijk advies welke strekking voor jou extra aandacht mag krijgen. Zijn er specifieke klachten, ben je aan het revalideren of vindt je het prettig om heel persoonlijk advies te krijgen dan gaan wij samen aan de slag.
In 3 sessies leggen we een goede basis om de Do-In Yoga zelf thuis te kunnen blijven voortzetten (of deel te gaan nemen aan de lessen). Je zult zelf meer ontspanning gaan ervaren, meer in je lichaam zijn en minder in je hoofd. Jouw lichaam beter leren kennen, weten welke meridiaanstrekkingen bij jou persoonlijk passen en kunnen voelen wat jij nodig hebt om je balans te (her)vinden en te bewaren. Persoonlijke en aandachtige begeleiding in het aanleren van Do-In Yoga!
De privé sessies vinden plaats in de praktijkruimte in Schoorl of op aanvraag op jouw voorkeurs locatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de sessies samen met een vriendin of partner te doen (tarief op maat is dan in overleg).

Wat is nou Do-In Yoga? 
Vrij vertaald is het “stroming van energie”. Do-In oefeningen zijn een weg naar meer energie en gezondheid voor iedereen; man en vrouw, ongeacht ervaring of souplesse.
Do-In is ontwikkeld om je balans te (her)vinden, het heeft een positief effect op de doorstroming van de levensenergie (Qi) in het hele lichaam en stimuleert zo jouw zelfgenezend vermogen. Bij Do-In zijn de lichaamsoefeningen aan de meridianen gekoppeld en zo wordt er een krachtige verbinding gelegd tussen beweging en de kennis vanuit de Oosterse Geneeswijzen.

Als jouw energie goed doorstroomt zul je je rustig, opgewekt, comfortabel en in balans voelen. Minder in je hoofd zijn en zelfbewuster in je kracht staan.  Je leert naar je eigen lichaam te luisteren. Je leert om binnen de eigen ruimte van jouw lichaam te gaan bewegen. Het gaat niet om de prestatie, maar om het contact met jouw lichaam en levensenergie te maken. Het gaat om jou, vergelijken met een ander hoeft niet, jij gaat de uitdaging met jezelf aan!

De strekkingen zijn voor iedereen gedurende het hele jaar toepasbaar en zijn tevens een mooie aanvulling of ondersteuning tijdens de Shiatsu behandelingen.

Lessen
Op dit moment staan er geen lessen gepland.

Heel fijn om mijn kennis naast Shiatsu ook via Do-In Yoga met je te delen in een wekelijkse les, vooral omdat dit elkaar zo mooi aanvult. Tijdens de lessen zullen we een uur besteden aan lichaamsoefeningen, meridiaanstrekkingen en ademoefeningen. Vervolgens nemen we tijd voor meditatie, waarin de adem heel centraal staat. In de lessen en meditaties verdiepen we ons in de meridianen, de elementen, de organen en de chakra’s.

Een les zal zo bestaan uit een actief deel en een deel ontspanning; lichaam en geest worden beide gevoed, een mooie Yin en Yang combinatie.

In 100 dagen zijn onze cellen vernieuwd en dit is de periode om een verandering in je leven en een nieuwe gewoonte te verankeren!

no-mud-no-lotus-1do-in