Chantal

“Mijn weg naar Inner-Qi”

Ik ben Chantal, getrouwd met Michel en samen hebben wij 2 prachtige dochters.

Iedereen heeft zijn unieke levensloop en zijn uitdagingen om aan te gaan. Voor mij is dat niet anders geweest, periodes van niet kunnen vinden wie ik was en uitvluchten zoeken in het rauwe leven. Een langere periode niet goed voor mezelf zorgen resulteerde uiteindelijk in een slechte fysieke en geestelijke gezondheid. Mijn weg terug naar heelheid en gezondheid, is een combinatie geweest van Westerse maar vooral Oosterse Geneeskunde. Vanaf dat moment besloot ik om ooit zelf de Oosterse Geneeskunde te gaan bestuderen omdat deze holistische geneeswijze mij diep raakte en mij weer terug begeleide naar wie ik was en wie ik ben!

Na 14 jaar op Schiphol werkzaam geweest te zijn besloot ik om mijn hart te volgen en de keuze voor een Shiatsu opleiding te maken. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Qing-Bai; de Academie voor Chinese Geneeskunde. Ik heb mijn opleiding Westerse Medische Basiskennis succesvol afgerond en volg jaarlijks diverse inspirerende bijscholingen om mijn kennis te blijven uitbreiden. Naast Shiatsu therapeut ben ik ook kunstenaar en bewandel ik het spirituele pad wat een prachtige aanvulling is in mijn leven en in mijn praktijk. Zen meditatie, diverse energetische opleidingen en workshops heb ik gevolgd om mijn intuïtie te vergroten. Ik werk graag met kristallen, Sjamanistische tools en Tarot, het zijn allemaal wegen om het inzicht te vergroten van de processen die zich zichtbaar en ook onzichtbaar afspelen.

De weg naar balans, fysiek en mentaal, begint bij jezelf, jouw inzet en zelfreflectie zijn daarbij van groot belang en de holistische inzet van Shiatsu zal hier een krachtige begeleider in zijn.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Ervaar jouw lichaam en vindt de rust en kracht om bij jezelf te komen en balans te (her)vinden. Jouw weg naar Inner-Qi!

Namasté,  Chantal